Auteursrechtenbeleid

Klachten met betrekking tot content die op Dotpin is geplaatst

 

Dotpin respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen en wil een platform bieden waarop deze rechten niet worden geschonden. Onze Gebruikersovereenkomst vereist dat content die door gebruikers wordt geplaatst nauwkeurig, wettig en niet in strijd met de rechten van derden is. Teneinde deze doelstellingen na te leven, biedt Dotpin een klachtenprocedure voor content geplaatst door onszelf of onze gebruikers. Deze procedure wordt hieronder beschreven.

 

Als je – te goeder trouw – ervan bent overtuigd dat je auteursrecht is geschonden, kun je een ‘Mededeling van melding van inbreuk’ opstellen en naar ons mailen met daarin de volgende informatie:

 

  • een elektronische of fysieke handtekening van de persoon die bevoegd is te handelen namens de eigenaar van het auteursrecht;
  • een beschrijving van het door auteursrechten beschermde werk waarop inbreuk zou zijn gemaakt;
  • een beschrijving met de locatie op onze app of desktop applicatie van het materiaal waarop volgens u inbreuk is gemaakt;
  • je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer;
  • een verklaring dat de informatie in je mededeling correct en accuraat is en dat je eigenaar bent van het auteursrecht, of bevoegd bent te handelen namens de eigenaar van het auteursrecht.

 

Deze ‘Mededeling van melding van inbreuk’ kun je mailen naar legal@dotpin.com.